NYTT TAK

Er taket ditt gammelt og slitt? Eller ønsker du bare å oppgradere boligen din med et nytt og flott, tett tak? 

Et nytt tak øker boligens verdi, i tillegg til at det gir huset et skikkelig estetisk løft. 

Resultatet blir at du føler deg trygg og sover godt om natten uten å uroe deg for om vann kommer inn i huset. Det kan nemlig vi garantere om du bruker oss på taket ditt! 

Vi finner sammen ut hva som er best for deg/dere, både når det gjelder lommebok, deres ønsker, og tekniske løsninger. Utifra det kan vi en FAST pris på nytt tak, fra A-Å. Det gir forutsigbarhet i byggeprosessen som få andre kan matche. 

Her kan dere se et eksempel på prosessen fra start til slutt, når vi legger tak, se vedlagte PDF:BOB TAR TAK

Byggmester BOB AS er et byggefirma som har spesialisert seg på skifte av skråtak. Vår lange erfaring og spesialiserte kompetanse gjør oss til et naturlig valg når taket blir gammelt og må skiftes.

Vi nærmer oss 3000 takskift siden oppstart, og legger over 250 tak i året. 

Mesterbrev, Sentralt godkjent og Godkjent opplæringsbedrift er alle kvalitetsmerker dere bør se etter når dere skal skifte taket deres. Hos oss i Byggmester BOB er det selvsagt på plass. I tillegg har vi egen brakke og asbestgodkjenning. Det gjør at du bare forholder deg til en leverandør fra start til slutt!

Sjekk gjerne våre referanser for å se hva kundene sier, eller les mer om oss her!

GRATIS BEFARING, BESTILLING OG INFORMASJON

TA KONTAKT!

TRYGGHET - ERFARING - KVALITET

Vi gir alltid faste priser slik at du slipper ubehagelige overraskelser underveis.

Vår egenutviklede metode for å skifte tak sikrer at taket ditt er tett samme dag som det gamle rives.  Gjennomsnittlig bruker vi kun en uke på å skifte et standardtak.

Før og etter