OM OSS

OM OSS

Stolte tradisjoner og lang erfaring

Byggmester BOB er et familieeid firma med stolte tradisjoner og lang erfaring innen rehabilitering av tak. Vi har en årlig produksjon på over 300 tak og sysselsetter 33 dedikerte ansatte, alle i fast stilling. Vår virksomhet holder til i lyse og trivelige lokaler på Ullandhaugveien 25.

Her finner du Nordens største utstilling av takstein, slik at du kan se og velge blant et bredt utvalg. Ta kontakt med oss for å avtale tid til å se på utvalget.

GRATIS BEFARING, BESTILLING OG INFORMASJON

TA KONTAKT!

Ledende ekspertise innen skifte av skråtak

Byggmester BOB ledes i dag av andre generasjon, med byggmester Morten Birkedal i spissen. Dette sikrer kontinuitet og erfaring i arbeidet vi utfører. Når du velger Byggmester BOB, får du tilgang til landets ledende ekspertise innen skifte av skråtak. Vi tar ingen svarveier når det gjelder HMS, faglig kvalitet, seriøsitet eller skatter og avgifter.

Godkjent lærebedrift

Vi er stolte av å være en godkjent lærebedrift. I tillegg til privatmarkedet utfører vi takskift for entreprenører, byggmestere, offentlig og ikke minst borettslag.
Ønsker du en uforpliktende prat om taket ditt, eller vil du se vår utstilling? Ta kontakt med oss og avtal tid for en hyggelig prat i våre lokaler. Vi i Byggmester BOB er her for å hjelpe deg med ditt takprosjekt!

Her kan du lese litt om oss i forskjellige reportasjer fra både bransje og tidsskrifter

Tar bare tak

Skulle de arbeidet med kledning eller dører, ville de neppe tjent stort. – Men vi bommer aldri på å kalkulere tak, sier byggmester Morten Birkedal. Han driver et byggmesterfirma som bare arbeider på taket.

Takproff: Byggmester BOB best på tak

Rogalandsbedriften Byggmester BOB har spesialisert seg på å legge skråtak. Det har de gjort over 3000 ganger siden selskapet ble startet av byggmester Bernt Olav Birkedal i 1980. I dag ledes selskapet av sønnen Bernt Morten.