Pipen – lett vei inn for regnet!

Ofte er det eneste vi forventer av et tak at det skal være tett. Og som oftest er det ikke taket i seg selv som er årsaken når det oppstår lekkasjer, problemene er ofte i overgangene. Pipen er et eksempel på en del av taket som lett kan lede vann inn i huset ditt.

Både i overgangen mellom pipen og taket, beslag med hull i og sprekker i pipen kan være årsaker til at det lekker inn på loftet – og kanskje videre ned i huset. Dersom det er skader i pipen kan man få fyringsforbud og skaden må da utbedres før man kan bruke pipen igjen.

I Byggmester B.O.B har vi sett de fleste årsakene til lekkasje i tak og vi har kompetanse både til å avdekke og å fikse disse skadene. Dersom du merker lekkasje eller fukt rundt pipen innvendig, eller at det blir røykfylt i rommet når du fyrer i peisen selv om spjeldet er åpent, kan det være lurt å ringe oss.

Vi kommer da på en gratis sjekk av tak/pipe, avdekker hva problemet er og foreslår løsninger. Du trenger bare å forholde deg til oss, så fikser vi resten. Etter at vi har vært der vil du ha en tett pipe, slippe å høre på lyder i pipen når det blåser og vite at du trygt kan fyre i peisen når høsten igjen kommer.

Ta kontakt i dag for en gratis tak/pipesjekk*

*Gjelder tak som er eldre enn 1990 og hvor vi kommer til med stige. Behov for lift avklares i forkant og faktureres kunde.