SOLCELLER

Frister det å produsere sin egen strøm? Tenker du at taket ditt kan gjøre mer nytte for deg enn å bare holde huset tett? Vi har de fleste løsninger for å nyttiggjøre solenergien som er på taket ditt, både solceller i forskjellige format, samt energilagring.

Dersom du allikevel skal skifte tak, hvorfor ikke gjøre det på en miljøvennlig og energisparende måte? Når vi skifter taket ditt er både stillas, tett undertak og alle andre faktorer på plass, da svarer det seg å få på plass noen solceller i samme slengen!

Scroll nedover for å se de forskjellige løsningene vi kan tilby!

Sjekk gjerne våre referanser for å se hva kundene sier, eller les mer om oss her!

GRATIS BEFARING, BESTILLING OG INFORMASJON

TA KONTAKT!

Solceller på taket? BOB fikser det!

Vi tar nå den unike erfaringen vår på tak med inn i fremtiden, og kan derfor tilby flere forskjellige løsninger på solceller, der kun deres egne preferanser og lommebok setter grenser. 

Vi kan levere og montere integrert løsning, det vil si at solcellene er i flukt med takmaterialene (plater, takstein), noe som gir et helt annet estetisk resultat enn utenpåliggende panel. Da finnes det flere modeller, F.eks Tiled Roof som illustrert til høyre.

 

I så fall legger vi flat takstein, så som f.eks Zanda Minster eller Turmalin, fra Monier, og der det er optimalt ift solvinkel etc, så legger vi inn disse solcellepanelene. Resultatet taler for seg selv!

Solar Roof er et produkt som fullt og helt erstatter takstein/ tekking på taket. NB, det gjør seg best på enkle saltak, blir fort komplekst om taket har flere oppløft og gjennomføringer. 

 

Dette er en helhetlig og tett takløsning som monteres rett på lektene ved bruk av et unikt profilsystem. De arealene på taket hvor det ikke er mulig å ha solcellepanel, for eksempel mot møne eller gavl, kan det tilpasses med robuste aluminiumspaneler i sort. Slik får du dekket hele takflaten uten å gå på kompromiss med det estetiske. 

I tillegg kan vi levere og montere en universal semi-integrert løsning, det vil si at solcellene er tilnærmet i flukt med takmaterialene. Her står man fritt til å velge hvilken takstein man ønsker som supplement. 

 

Til venstre er et referanseprosjekt vi ferdigstilte i Stavanger for kort tid siden.

Vi kan også levere og montere tradisjonelle, utenpåliggende solcellepanel, som er den vanligste og rimeligste typen. Sammen med energilagring er det et meget godt valg

 

Her er et eksempel fra Sandal, montert i 2018