SOLCELLER

Frister det å produsere sin egen strøm? Tenker du at taket ditt kan gjøre mer nytte for deg enn å bare holde huset tett? Vi har de fleste løsninger for å nyttiggjøre solenergien som er på taket ditt, både solceller i forskjellige format, samt energilagring.

Dersom du allikevel skal skifte tak, hvorfor ikke gjøre det på en miljøvennlig og energisparende måte? Når vi skifter taket ditt er både stillas, tett undertak og alle andre faktorer på plass, da svarer det seg å få på plass noen solceller i samme slengen!

Scroll nedover for å se de forskjellige løsningene vi kan tilby!

Sjekk gjerne våre referanser for å se hva kundene sier, eller les mer om oss her!

GRATIS BEFARING, BESTILLING OG INFORMASJON

TA KONTAKT!

Solceller på taket? BOB fikser det!

Vi tar nå den unike erfaringen vår på tak med inn i fremtiden, og kan derfor tilby flere forskjellige løsninger på solceller, der kun deres egne preferanser og lommebok setter grenser. 

Vi leverer nå Sunstyle solcelletakstein som erstatter for tradisjonell takstein. 

Hva får du? Et luksuriøst tak som produserer fornybar energi!

Hvorfor Sunstyle? Solcelletaket er bærekraftig, smart og tåler ekstreme værforhold. Med rekordlang levetid på steinen trenger du aldri å bytte tak igjen!

Hva er regnestykket? Tar du strømverdien i betraktning betaler solcelletaket for seg selv.

Velkommen til fremtiden!

I tillegg kan vi levere og montere semi-integrert løsning, det vil si at solcellene er i flukt med takmaterialene (plater, takstein), noe som gir et helt annet estetisk resultat enn utenpåliggende panel. 

Her er et referanseprosjekt vi ferdigstilte i Stavanger i fjor høst.

Vi kan også levere og montere tradisjonelle, utenpåliggende solcellepanel, som er den vanligste og rimeligste typen. Sammen med energilagring er det et meget godt valg

Her er et eksempel fra Sandal, montert i 2018

Ønsker du heller ekte takstein, med solcelleoverflate? Da kan vi tilby en av Sun-net sine to løsninger avbildet nedenfor, som er Solcelletakstein av tegl, og Solcelletakstein i betong, begge i flat profil