Solceller på 1,2,3 av folk som kan det

Vi er Norges største taklegger

Vi i Byggmester Bob tar ingen snarveier, verken når det gjelder HMS, faget, seriøsitet eller skatter og avgifter.

Når du skal legge solceller på taket, bør du la fagekspertene ta seg av denne jobben. Vi hjelper deg med glede og kommer gjerne med anbefalinger basert på ditt unike tak.

Vi tar tak og vi gjør det ordentlig!

Velg solceller og

  • spar penger
  • vær mer miljøvennlig
  • øk boligens verdi

Velg Byggmester Bob fordi vi

  • har den beste kompetansen på tak
  • har faste priser, ingen ubehagelige overraskelser
  • leverer raskt. 2-4 uker etter bestilling
  • alltid bruker EL-installatør på det elektriske arbeidet i forbindelse med solcelleinstallasjon
  • er lokale

Skal du allikevel skifte tak?
Produser din egen strøm!

Dersom du planlegger å skifte tak, bør du vurdere å gjøre det på en miljøvennlig og energisparende måte. Når vi skifter taket ditt er både stillas, tett undertak og alle andre faktorer på plass – da svarer det seg å få på plass solceller i sammen slengen.

Det er mange gode grunner til å gjøre boligen mer energieffektiv med solceller. Ikke bare produserer du egen strøm, noe som er kostnadsbesparende for deg personlig, men du øker også boligens verdi. Gjør det med god samvittighet og vit at det er kortreist, grønn energi, og installasjonen krever ikke inngrep i natur og gjennom store infrastrukturutbygginger.

Utenpåliggende solcellepanel
Den vanligste måten å legge solceller på er utenpåliggende solcellepanel. Dette er også den rimeligste måten å gjøre det på. På bildet ser du hvordan utenpåliggende solcellepanel ser ut. Bildet viser et prosjekt vi utførte i Sandal i 2018.
Vi leverer og monterer integrerte løsninger.
For deg betyr det at solcellene er i flukt med takmaterialene (plater, takstein), noe som gir et helt annet estetisk resultat enn utenpåliggende panel. Her finnes det flere modeller som blant annet Tiled Roof som vises på bildet.
Solar Roof
Ønsker du solceller som erstatter takstein/tekking på taket helt, er modellen Solar Roof for deg. Modellen gjør seg best på enkle saltak. Dette er en helhetlig og tett takløsning som monteres rett på lektene ved bruk av et unikt profilsystem. Har du møne eller gavl som gjør det vanskelig å legge solceller over hele taket, dekker vi disse områdene med aluminiumspaneler i sort. Resultatet blir helhetlig og pent.
Semi-integrert løsning
Vi leverer og monterer også en universal semi-integrert løsning. Det innebærer at solcellene er tilnærmet i flukt med takmaterialene. Her står du fritt til å velge hvilken takstein du ønsker som supplement. På bildet ser du et referanseprosjekt vi ferdigstilte i Stavanger nylig.
Leter du etter stilig solcelletak?
Hassel Solar er en helhetlig løsning for deg som ønsker et stilig og attraktivt solcelletak. Solcellene monteres direkte på lektene ved hjelp av unike profilsystemer. Har du møne eller gavl som gjør det vanskelig å legge solceller over hele taket, dekk disse områdene med aluminiumsplater i sort.
Previous slide
Next slide

Våre tilbakemeldinger

Solceller på 1, 2, 3 av folk som kan det

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud på utenpåliggende solceller.
For integrert solcellepanel kommer vi på en gratis befaring.

mesterikon
Sentral_Godkjenning_Ny
merket-bedrifter-med-laerling